1. del 1

en ung mann på 25 år sa til sin lille sønn hysj nå mitt barn hysj stå imot du må ikke bli en del av DEM sa mannen, ikke bli en del av DEM og smilte lurt 🙂 mannen var ikke av adel oppvekst og oppførselen hans kunne til tider minne litt om en latsabb men noen ganger hadde han også et hertuglig preg ved seg han hadde også et herskapelig preg ved seg. mannen så på sønnen og sa du må ikke hyle nå lille gutt vi er snart på rihanna konsert og der skal rihanna hyle vi kan ikke hyle ikke ta hennes oppmerksomhet sønn! ikke ta hennes oppmerksomhet vi er på konsert nå sønnen min.

2. del 2

videre vil jeg fortelle deg om dagligdagse vaner du må tilegne deg nå som du er en del av Tvillingforeldreforeningen. husk dette sønn dem skal ikke lyve for de salige og dem skal ikke gjøre narr ja jeg sier dem skal ikke drive gjøn og HÅNE Tvillingene de skal holdes på den hellige pedestal XoXo mannen (54)

3. del 3